Blog
09.01.2018.

Hotel za gume

U našem „Hotelu za gume“ stalno boravi više hiljada guma koje čuvamo našim klijentima po svim pravilima skladištenja i čuvanja guma. Naši klijenti time štede vreme i posebno štede na prostoru koji bi im zauzele gume. I najvažnije naši klijenti pravilno čuvaju gume  što je vrlo bitno za njihov duži vek.

Šta je Hotel za gume?

Konstantno imate glavobolju kada dođe vreme za sezonsku zamenu guma? Ne znate gde da smestite komplet guma koje ste demontirali sa automobila? Večiti problem !

Nudimo Vam adekvatno rešenje. Već duži period u našim servisima funkcioniše HOTEL za gume. Obezbedili smo u našim servisa prostor za čuvanje Vaših pneumatika, van sezone u kojoj su predviđeni za upotrebu.Naravno vodimo računa o pravilnom skladištenju tako da su gume u zatvorenom prostoru bez vlage i bez izloženosti spoljnim vremenskim prilIkama ( jak mraz, kiša, sneg ili jako sunce).

Kako funkcioniše Hotel za gume?

Za Vaše pneumatike dobijate skladišni list u kome se nalaze Vaši podaci kao i podaci o pneumaticima koje su kod nas na čuvanju. Prepoznatljivost obavljamo po broju šasije Vašeg automobila tako da je mogućnost greške svedena na minimum. Između ostalog u podacima o pneumaticima upisane su i DOT oznake, kao i indeksi nosivosti i brzine tako da svaki pneumatik može da se proveri.

Niste naš klijent, ali iskoristili biste uslugu Hotela za gume?

Naravno i ova opcija je moguća. Ne morate pneumatike kupiti u našim servisima da biste koristili uslugu Hotela za gume. 

Šta treba da uradim?

Naglasite našem osoblju da želite ostaviti svoje pneumatike u Hotelu za gume. Sa sobom obavezno  ponesite saobraćajnu dozvolu automobila, sačekajte nekoliko minuta ( kako bi se Vaši pneumatici označili i evidentirali u sistemu) zatim ćete dobiti skladišni list, kao potvrda o ostavljanju pneumatika u našem servisu. 

 

Vidimo se!

Trenutno nema komentara

Slični članci

15.
Mar.
2023.
Blog
16.
Nov.
2022.
Blog