Blog

09.
Oct
2018
Blog
Eminentna nemačka kompanija ADAC svake godine vrši niz testiranja kako zimskih tako i letnjih pneumatika u ekstremnim uslovima kako bi došli do liste pneumatika koji su najbolji u svojoj kategoriji. Na poslednjem testu zimskih pneumatika u dimenziji 175/65R14 T nalazi se 12 različitih pneumatika. Sa ponosom možemo reći da u kompaniji Baki doo možete kupiti većinu pneumatika uključujući i pobednika testa Continental WinterContact TS 860 čiji smo i najveći uvoznik.
09.
Oct
2018
Blog
Eminentna nemačka kompanija ADAC svake godine vrši niz testiranja kako zimskih tako i letnjih pneumatika u ekstremnim uslovima kako bi došli do liste pneumatika koji su najbolji u svojoj kategoriji. Na poslednjem testu zimskih pneumatika u dimenziji 205/55R16 H nalazi se 16 različitih pneumatika. Sa ponosom možemo reći da u kompaniji Baki doo možete kupiti većinu pneumatika uključujući i pobednika testa Continental WinterContact TS860 čiji smo i najveći uvoznik u Srbiji.
13.
Mar
2018
Blog
Baki doo Kragujevac sa preko 20 god. iskustva je lider u uvozu i distribuciji teretnih pneumatika na tržištu Srbije, a naša veleprodaja raspolaže širokom lepezom i velikim lagerom renomiranih svetskih brendova. Ovlašćeni smo uvoznici i distributeri teretnih pneumatika Goodyear i Continental grupacije