Blog
15.03.2023.

SPORT FORCE+ RS

Mitas proširuje svoju ponudu guma SPORT FORCE+ RS većim dimenzijama. Očekuje se da će se na tržištu pojaviti u aprilu 2023., dodatne veličine, 120/70ZR17, 180/55ZR17 i 190/55ZR17, proširuju asortiman na ukupno šest veličina.

 

„Nakon uspešnog lansiranja Mitas SPORT FORCE+ RS 2021. godine, nove veličine će pokriti širi spektar sportskih motocikala. Uvođenje novih veličina guma u ​​sportsku ponudu je važan dodatak za Mitas. Naš tim za tehnologiju i inovacije je naporno radio na razvoju većih veličina kako bi omogućio većem broju vozača da dođu na svoju omiljenu trkačku stazu uz Mitas SPORT FORCE+ RS“, kaže Gustavo Pinto Teikeira, potpredsednik za dva točka i specijalne gume u Trelleborg Vheel Sistems.

 

Mitas SPORT FORCE+ RS je dizajniran za trkačku stazu, ali se može koristiti i na javnim putevima. Poseduje specijalno razvijenu Racing Soft (RS) smesu za izuzetno prianjanje pri ekstremnim uglovima nagiba i vrhunsku stabilnost na pravoj liniji pri velikim brzinama. Posebna konstrukcija obezbeđuje potpunu kontrolu nad motociklom uz neverovatne povratne informacije i osećaj.

 

Testiran uz podršku Rendija Krumenahera, švajcarskog motociklista i pobednika Svetskog prvenstva u Supersportu 2019, SPORT FORCE+ RS daje vreme kruga uporedivo sa najboljim takmičarima u klasi.