O nama

Naši počeci se vezuju za 08.02.1995. godine, kada smo počeli sa radom kao mala vulkanizerska radnja.Kasnije smo postali protektirnica putničkih pneumatika, da bismo danas poslovali kao savremeno srednje preduzeće za poslove veleprodaje pneumatika na celoj teritoriji R. Srbije kao i maloprodaja koju obavljamo u dva servisa u Kragujevcu, ne samo pneumatika, već i svih ostalih segmenata osnovnog i srednjeg održavanja vozilila kako putničkih tako i teretnih.

Od osnivanja male vulkanizerske radnje vodič našeg daljeg rasta i razvoja bile su Vaše želje i potrebe. Stavljajući Vas na prvo mesto odredili smo svoje prioritete: to ste Vi i sigurnost i udobnost Vašeg vozila. Započeli smo zajedničko putovanje na kome smo težili zajedničkim ciljevima - Vaše zadovoljstvo je naš uspeh.

Vaše zadovoljstvo je i postalo naš osnovni motiv. Sve je to dovelo do toga da 2003. godine otvorimo svoj prvi auto servis, koji smo Vam stavili na raspolaganje za potpuno servisiranje i održavanje vozila uz širok dijapazon proizvoda i usluga za Vaš automobil. 2006-te godine smo postali ponosni član Goodyear porodice i ovlašćeni uvoznik i distributer ove svetski poznate grupacije pneumatika za srpsko tržište. Iste te godine se pridružujemo Vulco  multinacionalnom franšiznom lancu brzih servisa koncerna Goodyear, kome veruju vozači automobila u celoj Evropi.

Naše putovanje se nije tu zaustavilo. I dalje vođeni zajedničkim interesima i ciljevima nastavili smo put, koji smo krunisali otvaranjem novog auto servisa 2013. godine. Servis modernog izgleda i znatno većih kapaciteta, u potpunosti opremljen za kompletno servisiranje i održavanje vozila, novi standard za nas i naše klijente sa ciljem bolje,brže i kvalitetnije usluge za sve tipove i modele putničkih  i teretnih automobila.

Na putu našeg rasta i razvoja smo proširili svoj prodajni asortiman pneumatika, tako da smo danas ponosni uvoznici i distributeri, za neke brendove i ekskluzivni, svih segmenata guma od putničkih, teretnih, agro, industrijskih do unutrašnjih, moto guma i skuter guma, što nas svrstava među vodeće distributere u Srbiji.

Tako u našem prodajnom spektru mozete naći najširi dijapazon proizvoda i dimenzija pneumatika sledećih brendova:

Zajedno putujemo već 25 godina.  Naše putovanje i dalje traje. Za sve nove izazove koji nas očekuju, spremni smo da, zajedno sa Vama, nižemo nove uspehe u korist obostranog zadovoljstva, jer mi nastojimo da stvaramo nove standarde u saradnji sa našim vernim kupcima.