Usluge
28.12.2017.

Servisna knjižica

JEDINSTVENO U NAŠIM AUTO SERVISIMA: ELEKTRONSKA SERVISNA KNJIŽICA

U elektronskoj servisnoj knjižici se evidentira sav promet i usluge ostvarene u AC Baki. Na osnovu ovih podataka vrlo brzo ćete moći da ostvarite dodatne popuste kroz kartu lojalnog kupca, što je za sada u razradi.

Svi ovi podaci se čuvaju u našem poslovnom sistemu, a Vama se prosleđuju u elektronskoj formi kao i u štampanom formatu koji Vam se uvek izdaje po završenoj kupovini, ili usluzi.

Vaša prednost kroz ovaj program je ta da uvek i na svakom mestu možete videti šta i kada ste kupili, ili uradili za svoj auto,koliko ste to platili, ili kada trebate ponovo zakazati servis. Kroz ovaj program možete videti zakonske odredbe ili preporuke servisera, videti da li je vozilo predhodnog vlasnika servisirano u našem servisu i posebno možete sa sigurnošću prezentovati  sve vezano za Vaš automobil prilikom prodaje. Vaš kupac automobila zadržava sva garancijska prava koja ste Vi ostvarili i niz drugih pogodnosti. Naravno ukoliko i izgubite Vašu servisnu knjižicu mi smo uvek spremni da Vam odštampamo sve podatke ponovo.

UVERITE SE I SAMI U PREDNOSTI JEDINSTVENE  SERVISNE ELEKTRONSKE KNJIZICE  u servisima AC BAKI. Projekat je razvijen i realizovan od strane zapolsenih u Baki doo.

Slični članci

06.
Sep.
2022.
Usluge
Šta treba da znate o vulkanizerskim uslugama?  
16.
Dec.
2019.
Usluge
Dobro dosli u naš servis! Sta radimo? Kako do nas? Do kada radimo?
12.
Dec.
2019.
Usluge
Od kvaliteta motornog ulja korišćenog u Vašem vozilu zavisi i  stanje motora. U vreme rapidnog razvitka automobilske industrije  moto...