205/55R16 ADAPTO HP 91H 205/55R16 ADAPTO HP 91H
Sava

205/55R16 ADAPTO HP 91H

Šifra artikla: 00539588
Barkod: 5452000597243
Šifra proizvođača: 539588

  Pneumatik za sve sezone, koji se odlikuje dobrim performansama u svim vremenskim uslovima, bilo da pada kiša, sneg ili sija sunce.

  • NSZ
Lager: Proizvod trenutno nije dostupan
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Prianjanje

  • Specijalna smesa na bazi silike kojom se odlikuje pneumatik Sava adapto omogućava dobro prianjanje tokom cele godine – bez obzira na vremenske uslove. Simbol snežne pahuljice ukazuje na to da ispunjava stroge standarde koji važe za zimske gume.

Upravljanje i kočenje

  • Smeša gazećeg sloja se prilagođava vremenskim prilikama, zahvaljujući tome pneumatik leti obezbeđuje odgovarajući stepen čvrstine, a zimi prikladnu fleksibilnost. To omogućava pouzdano upravljanje i kočenje u svim vremenskim uslovima. Rubovi za prianjanje doprinose boljoj vuči na zimskim putevima.

Akvaplaning

  • Vozite bezbedno na putevima mokrim od kiše. Široki kanali gazećeg sloja lako raspršuju vodu, čime se umanjuje rizik od akvaplaninga.

Udobnost

  • Tiši pneumatici omogućavaju udobniju vožnju i manji nivo buke. Dezen gazećeg sloja pneumatika adapto omogućava kontrolu nivoa buke i mirniju vožnju.

Sava

Sava je član familije robnih marki kompanije Goodyear od 2004. godine. Proizvodni pogon kompanije Goodyear Dunlop Sava Tires u Kranju, u Sloveniji, spada u najnaprednije fabrike pneumatika u Evropi. U ovom pogonu prvenstveno se izrađuju zimski automobilski pneumatici marke Sava visokih performansi, ali i drugi brendovi srednje i najviše klase Goodyear, koji takođe koriste vrhunsku tehnologiju. Goodyear Dunlop Sava Tires je jedan od najvećih i najuspešnijih proizvođača pneumatika u Srednjoj Evropi, sa širokim asortimanom pneumatika za putničke automobile, SUV vozila i kombije.

Godišnja proizvodnja fabrike Goodyear Dunlop Sava Tires u Sloveniji iznosi oko osam miliona pneumatika. Gotovo isto toliko pneumatika Sava na godišnjem nivou proda se širom sveta.

Karakteristika Vrednost
Kategorija Putničke auto gume
Težina specifikacija 0.01 kg
Sezona All Season
Proizvođač Sava
DOT
Širina 205
Visina 55
Prečnik 16
IskorišćenjeC
PrianjanjeB
Buka69