235/55R18 BRAVURIS 5 100V FR 235/55R18 BRAVURIS 5 100V FR
235/55R18 BRAVURIS 5 100V FR 235/55R18 BRAVURIS 5 100V FR
235/55R18 BRAVURIS 5 100V FR 235/55R18 BRAVURIS 5 100V FR
Barum

235/55R18 BRAVURIS 5 100V FR

Šifra artikla: 75540757
Barkod: 4024063001541

› Nova tehnologija polimera za visok abrazivni otpor.
› Unapređene vulkanizacione komponente za manju potrošnju goriva
i uštedu na troškovima.
› Najnovija generacija silicijum dioksida za manji otpor kotrljanja i
bolje prijanjanje.

0,00 RSD
11.920,00 RSD
11.920,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • NSZ
4 komada na lageru
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Novi Barum BRAVURIS 5HM pneumatici sa posebno razvijenim jedinjenjem za veliku kilometražu pružaju izvanredne performanse u pogledu kilometraže, mali otpor kotrljanja i pouzdano prijanjanje.

Jedinjenje za veliku kilometražu za dugotrajne performanse

Izuzetno velika kilometraža

Bravuris 5HM pneumatici proizvedeni su od jedinjenja za veliku kilometražu sa novom tehnologijom polimera koja pruža sledeći nivo abrazivnog otpora. Njihov inovativni dizajn centralnog rebra sa optimizovanim bočnim žlebovima i šarama pruža pouzdano uglađeno kotrljanje. Uravnotežen položaj rebra optimizuje raspodelu krutosti i ravnomeran pritisak gazeće površine, što pomaže u sprečavanju neravnomernog habanja - i doprinosi zaista izuzetnoj, dugotrajnoj kilometraži!

Pouzdane performanse na suvom

Sa najnovijom generacijom unapređenog jedinjenja sa silicijum dioksidom, Bravuris 5HM pruža vrhunske performanse kada je reč o otporu kotrljanja i prijanjanju. Zatvoreni blokovi na obe strane i patentiran dizajn šare unapređuju krutost gazeće površine, što povećava prijanjanje i omogućava punu kontrolu upravljanja.

Nizak otpor kortljanja
Veoma fleksibilno i unapređeno jedinjenje otporno na temperature sa jačim vulkanizacionim komponentama smanjuje otpor kotrljanja. Optimizovani dizajn šare smanjuje deformaciju pneumatika i sprečava porast temperature. To praktično znači: manje trenja, ravnomernije kotrljanje - i prvenstveno manju potrošnju goriva sa performansama koje zaista štede za vas.

Barum. Brend kompanije Continental.

Barum

Barum je poznati proizvođač automobilskih pneumatika, ali njegovo poreklo leži u tri različite češke kompanije:  Bata, Mitas i Rubena. Zapravo, iz ovih tri imena je izvedeno ime "Barum". Godine 1966. Barum je kupio novu fabriku u Otrokovicama, razvijajući moderan pogon na površini od 5,3 hektara. U ovom objektu se i dalje proizvode Barum pneumatici. 1967. godine, stara fabrika u Zlinu počela je proizvodnju svojih prvih radijalnih guma, što je u to vrijeme bilo sjajno dostignuće, pre nego što su proizvodni kapaciteti premešteni u Otrokovice. Barum proizvodi pneumatike u najsavremenijim evropskim fabrikama pod okriljem moćne Kontinental grupe.

Pored prednosti finansijske stabilnosti, kao i šire podrške organizacijama, ovo spajanje omogućilo je Barumu pristup najnovijim istraživanjima i razvoju, dizajnu  šara gazećeg sloja pneumatika i proizvodnim tehnologijama. Tokom ovog perioda, Barum je takođe proširio svoj asortiman na pneumatike za teretna vozila i poljoprivredne mašine.

Barum pruža dugotrajne performanse po pristupačnoj ceni. Omogućava visoku kilometražu i dobro uravnotežene vozne karakteristike. Ako se morate osloniti na svoje vozilo, onda je Barum pravi izbor za vas.

Barum je jedan od najuspešnijih proizvođača pneumatika u cenralnoj  Evropi i označava jasno definisanu oznaku marke: Dobri pneumatici. Dobar posao.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Kategorija 4x4
Sezona Letnja
Proizvođač Barum
DOT
IskorišćenjeC
PrianjanjeB
Buka71