315/70R22.5 KMAX D 315/70R22.5 KMAX D
315/70R22.5 KMAX D 315/70R22.5 KMAX D
315/70R22.5 KMAX D 315/70R22.5 KMAX D
Goodyear

315/70R22.5 KMAX D

Šifra artikla: 00567447
Barkod: 5452000662705

Goodyear KMAX D

Pogonski pneumatik za putne uslove omogućava veliki broj pređenih kilometara, odlično prianjanje i nizak nivo emisije buke.

  • NSZ
0 komada na lageru
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Goodyear KMAX D

Pogonski pneumatik za putne uslove omogućava veliki broj pređenih kilometara, odlično prianjanje i nizak nivo emisije buke, a tome doprinose:

> Veliki odnos guma - kanali,

> Izuzetno širok gazeći sloj,

> Veća dubina profila,

> Usmereni dezen gazećeg sloja u obliku slova V,

> Lamele 'Flexomatic'.

IntelliMax Tread Technology sadrži dvojne slojeve smeše gazećeg sloja. Gornji sloj smeše razvijen je za veliku kilometražu, dok donji sloj omogućava disipaciju toplote i tako smanjuje otpor kotrljanja. Pneumatik KMAX D za pogonsku osovinu ima specifičan usmereni dezen gazećeg sloja u obliku slova "V" za visoke performanse u vuči i vrlo niske emisije buke. Kao kod KMAX S, i ovde je profil gazećeg sloja dizajniran kompjuterskim modeliranjem sa ciljem da se postigne optimalna distribucija pritiska i obezbedi ujednačeno habanje i velika kilometraža. Potencijalno velika kilometraža je takođe rezultat čvrstine gazećeg sloja, optimalne geometrije neklizajućih blokova i veće zapremine gume za habanje. Geometrijom učvršćivača bloka poboljšavaju se performanse u krivinama i osećaj za upravljanje. Tehnologija blokova u obliku vafla omogućava optimalnu ravnotežu između kilometraže i vuče.

Goodyear

Godine 1898. osnovana je kompanija Goodyear Tire & Rubber Company. 10 godina kasnije, počinjeproizvodnja gume za prvi serijski automobil na svetu, Model T Ford.

Od tada, pa do sad, Goodyear predstavlja sinonim za kvalitet kada su u pitanju gume za automobile, kamione i druga komercijalna i transportna vozila. Goodyear grupaciju čine sledeći brendovi: Goodyear, Fulda, Dunlop, Sava, Kelly I Debica.

Goodyear je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti pneumatika koja posluje u celom svetu i jedan je od najpriznatijih brendova. Zajedno sa američkim i međunarodnim filijalama, Goodyear razvija, proizvodi i distribuira gume za većinu namena.

Goodyear proizvodi svoje proizvode u 47 postrojenja u 21 zemlji. Ima marketinške aktivnosti u gotovo svakoj zemlji širom sveta.Na preko 80% nezavisnih testova pneumatika u proteklih pet godina, zimski, letnji i pneumatici za sva godišnja doba bili su preporučeni za sve performanse od prianjanja do kočenja. To je zato što inženjeri kompanije Goodyear testiraju svaki novi dezen pneumatika imajući u vidu više od 50 kriterijuma performansi.

Ovaj brend je ključni lider i vodeći izbor za evropske proizvođače automobila uključujući Mercedes-benz, BMW, Ford, Porshe...

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Kategorija Teretna
Sezona Pogonska
Proizvođač Goodyear
DOT
IskorišćenjeD
PrianjanjeC
Buka00072