185/65R15 MS PLUS 77 88T 185/65R15 MS PLUS 77 88T
Uniroyal

185/65R15 MS PLUS 77 88T

Šifra artikla: 80363035
Barkod: 4024068592242

  Za vozila u kompakt, srednjoj i višoj klasi i za SUV vozila.

  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

> Unapređena bezbednost pri akvaplaningu.
Široki žlebovi gazećeg sloja odstranjuju više vode i optimizuju kontaktnu površinu pneumatika sa tlom -  za veću bezbednost u mokrim uslovima.

> Unapređeno upravljanje na mokrim površinama.
Specijalna smesa pneumatika za kišu poboljšava efektivno prijanjanje na put, veliki, kruti blokovi ramena smanjuju deformaciju pri skretanju. Kombinacija te dve osobine poboljšava upravljanje, specijalno pri skretanju na mokrim putevima.

> Vrlo dobra trakcija na snegu.
Velika gustina nareznica poboljšava drobljenje snega za bolju trakciju.

Uniroyal

Godine 1868. bivši belgijski artiljerijski oficir Oskar Englebert otvorio je malu prodavnicu u Liježu za prodaju gumenih proizvoda. Oskar je prepoznao ogroman potencijal ovog svestranog, vodootpornog materijala.

Kao inovativni čovek, njegov sin, Oskar Englebert Junior počeo je da eksperimentiše sa gumama, u početku za bicikle i vučna vozila. Posebno su ga  zanimala vodootporna svojstva gume. Nakon uspeha svojih guma za bicikle, Englebert je proširio svoje interesovanje na proizvodnju pneumatika za automobile i postao prva kompanija u proizvodnji pneumatika u zemljama Beneluksa i jedna od prvih u Evropi.

Krajem 1950-ih Englebert Tires je privukao pažnju US Rubber i kompanije su odlučile da udruže snage. Rođen je Uniroial-Englebert brend. U roku od jedne decenije odlučeno je preimenovati brend u Uniroyal.

Uniroyal nudi više od 45 godina iskustva u pneumaticima dizajniranim za optimalne performanse na mokrim putevima. Uniroyal 1969. godine pravi prvu "kišnu gumu" i prvi otkriva  koristi od usmerenog gazećeg profila u obliku slova V. Sada posluje kao deo Kontinentalove grupe. Kao deo Kontinentalne grupe, koriste iskustva i stručnost njihovih inženjera u Hanoveru, kao i preko 1000 naučnika, programera i inženjera koji rade širom Evrope i SAD. Koriste i njihov odeljenje za istraživanje i razvoj, na periferiji Hanovera, sa poznatom stazom za testiranje Contidrom.

Trenutno nema komentara
Karakteristika Vrednost
Kategorija Putnička/SUV
Sezona Zimska
Proizvođač Uniroyal
DOT
Širina 185
Visina 65
Prečnik 15
IskorišćenjeF
PrianjanjeC
Buka71
UvoznikBaki doo