285/30R19 ULTRAC VORTI 98Y XL 285/30R19 ULTRAC VORTI 98Y XL
285/30R19 ULTRAC VORTI 98Y XL 285/30R19 ULTRAC VORTI 98Y XL
Vredestein

285/30R19 ULTRAC VORTI 98Y XL

Šifra artikla: 64261596
Barkod: 8714692261596

Ultrac Vorti je guma visokih performansi u apsolutno vrhunskom segmentu tržišta.

  • NSZ
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Snažni automobili opremljeni pneumaticima Ultrac Vorti imaju visok nivo upravljačke preciznosti, prianjanja i sigurnosti pri vožnji velikim brzinama na suvim i vlažnim površinama.  Pneumatik je razvijan u tesnoj saradnji sa italijanskom dizajnerskom kompanijom Giugiaro, a njegov dizajn i asimetrični profil daju ovm pneumatiku izuzetno sportski i jedinstven izgled. Koristeći inovativne tehnologije, pneumatik je iznenađujuće tih. Takođe je pogodan za SUV vozila.

Kočenje

  • Smesa gazećeg sloja visoke vučne snage za bolje prianjanje, omogućava vrhunsko kočenje na mokrom i suvom.

Upravljanje

  • Kruta i čvrsta spoljna ramena omogućavaju precizno i odzivno upravljanje pri visokim brzinama.
  • Namenski oblici za prednju i zadnju osovinu pružaju vrlo dobru upravljivost, posebno u krivinama.

Akvaplaning

  • Široki uzdužni žlebovi omogućavaju odlično odvodnjavanje.

Vredestein

Portfolio započinju sa biciklističkim gumama, a kroz godine ga neverojatno proširuju sa impresivnom ponudom vrhunskih pneumatika za automobile, te za sektore poljoprivrede i industrije. Kompanija Vredestein se sa istorijom dužom od 100 godina ubraja među najstarije proizvođače guma na svijetu.

Početkom devedesetih godina, tri holandska investitora postaju većinski vlasnici kompanije i 1995. godine definišu novi strateški plan gde bi Vredestein trebalo da bude za deset godina u smislu razvoja proizvoda, cena i distribucije i prodaje.

Nakon ovih razvojnih događaja, uspostavljena je jedinstvena saradnja sa italijanskim dizajnerom Giorgetto Giugiaro-m krajem devedesetih. Giugiaro, priznati dizajner automobila poznat je po dizajnu automobila kao što su Volksvagen Golf I, BMV M1, Maserati 3200 GT i Alfa Romeo Brera. Za Vredestein ovo partnerstvo predstavljalo je potpuno novi korak u razvoju brenda, jer pneumatici visokog kvaliteta dobijaju potpis od glavnog, svetski priznatog, italijanskog dizajnera. U 2009. godini Vredestein je preuzet  od Indijskog Apollo Tires Ltd, a naziv kompanije promenjen je u Apollo Vredestein BV. Veći deo proizvodnje i dalje se odvija u Enschede-u, a velikim investicijama u posljednjih nekoliko godina nastavljaju širenje proizvodnih kapaciteta u Holandiji.

Više od šest miliona letnjih, zimskih i pneumatika za sve sezone proizvede se u Enschede-u svake godine, a pored toga proizvede se i veliki broj kvalitetnih poljoprivrednih pneumatika kao dodatak proizvodnji u Indiji.

Moderna tehnologija i klasični dizajn ključne su karakteristike pneumatika koje je kompanija Vredestein proizvela za rastuće tržište klasičnih automobila. Zahvaljujući programu Vredestein Classic, kompanija Vredestein zauzima jedinstveni položaj u tom segmentu.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Kategorija Putničke auto gume
Sezona Letnja
Proizvođač Vredestein
DOT
IskorišćenjeE
PrianjanjeB
Buka70