185/65R14 POLARIS 5 86T 185/65R14 POLARIS 5 86T
Barum

185/65R14 POLARIS 5 86T

Šifra artikla: 77541311
Barkod: 4024063001213

Zimski pneumatik odličnih performansi na mokroj i snežnoj podlozi

0,00 RSD
5.120,00 RSD
5.120,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • NSZ
4 komada na lageru
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

 

  •  Optimizovano podešavanje za vožnju po snegu  i sigurno kočenje.  Profil je dizajniran za zimske uslove na putevima i zbog dobrih karakteristika izvlačenja snega znači da vozilo ne čini kompromise kada se radi o kočenju na  površinama pokrivenim snegom. 
  • Niska potrošnja znači velike performanse kilometraže.   Sniženje troškova  i povećana  izdržljivost  menjaju  konzervativno mišljenje o ovim pneumaticima.
  • Različita širina krajnjih segmenata na blokovima obezbeđuje lakše izbacivanje snega iz šare i time povećava prianjanje u gazu.     

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Barum

Barum je poznati proizvođač automobilskih pneumatika, ali njegovo poreklo leži u tri različite češke kompanije:  Bata, Mitas i Rubena. Zapravo, iz ovih tri imena je izvedeno ime "Barum". Godine 1966. Barum je kupio novu fabriku u Otrokovicama, razvijajući moderan pogon na površini od 5,3 hektara. U ovom objektu se i dalje proizvode Barum pneumatici. 1967. godine, stara fabrika u Zlinu počela je proizvodnju svojih prvih radijalnih guma, što je u to vrijeme bilo sjajno dostignuće, pre nego što su proizvodni kapaciteti premešteni u Otrokovice. Barum proizvodi pneumatike u najsavremenijim evropskim fabrikama pod okriljem moćne Kontinental grupe.

Pored prednosti finansijske stabilnosti, kao i šire podrške organizacijama, ovo spajanje omogućilo je Barumu pristup najnovijim istraživanjima i razvoju, dizajnu  šara gazećeg sloja pneumatika i proizvodnim tehnologijama. Tokom ovog perioda, Barum je takođe proširio svoj asortiman na pneumatike za teretna vozila i poljoprivredne mašine.

Barum pruža dugotrajne performanse po pristupačnoj ceni. Omogućava visoku kilometražu i dobro uravnotežene vozne karakteristike. Ako se morate osloniti na svoje vozilo, onda je Barum pravi izbor za vas.

Barum je jedan od najuspešnijih proizvođača pneumatika u cenralnoj  Evropi i označava jasno definisanu oznaku marke: Dobri pneumatici. Dobar posao.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Kategorija Putnička
Sezona Zimska
Proizvođač Barum
DOT
IskorišćenjeE
PrianjanjeC
Buka71