Blog
25.02.2021.

Nexen i Audi

Modeli Nexen pneumatika naći će se kao prva ugradnja na novom Audi A3.

NEXEN TIRE jedan od vodećih svetskih proizvođača pneumatika, objavio je da će isporučivati pneumatike N'Fera Sport, N'Blue S, and Winguard Sport 2 za prvu ugradnju na četvrtoj generaciji vozila Audi A3.


Četvrta generacija Audi A3, promovisana u martu 2020, je premium kompaktni “Audi A3 Sportback” model, proizveden na MQB platformi VW grupacije. Novi luksuszni model “Audi A3 Limousine” se odlikuje luksuznim unutrašnjim i spoljašnjim dizajnom, koji nudi komfornu vožnju i dinamične vozne performanse.


» N’Fera Sport je evropski premium sportski pneumatik koji se može pohvaliti izvanrednim performansama na mokroj i suvoj podlozi. Odlikuje ga nadograđena stabilnost tokom brze vožnje i upravljivost, uz maksimalno prianjanje i kočionu silu.

» N’Blue S je pneumatik pogodan za ekonomičnu vožnju kod vozila visokih performansi, poseduje smanjeni otpor kotrljanja, kako bi odgovorio strogim evropskim zahtevima po pitanju emisije CO2. NEXEN je poboljšao koeficijente buke i potrošnje goriva modela N’Blue S u skladu sa evropskim standardima za zaštitu životne sredine. Naročito ima poboljšanu drenažu pri velikim brzinama i kočenje tokom vožnje u kišnim uslovima, u poređenju sa postojećim proizvodima u toj liniji.

» Winguard Sport 2 je premium “alpine” zimski pneumatik koji nudi stabilne visoke upravljačke i kočione performance, kako na mokroj, tako i na suvoj podlozi. Takođe je dizajniran tako da obezbedi stabilnu vožnju na zaleđenoj i snežnoj podlozi.

N'Fera Sport se isporučuje u 225/45R17 91Y, N'Blue S u 205/55R16 91V i Winguard Sport 2 in 205/55R16 91H.


O kompaniji NEXEN TIRE

Nexen Tire, osnovan 1942 godine, je svetski proizvođač pneumatika sa sedištem u Južnoj Koreji. Nexen Tire je jedan od svetskih najbrže rastućih proizvođača, koji trenutno posluje u oko 150 zemalja širom sveta i poseduje četiri fabrike, dve u Južnoj Koreji (Yangsan i Changnyeong), jedna u Kini (Qingdao). Poslednje otvorena fabrika u Češkoj Republici , u gradu Zatec , počela je sa radom 2019 godine. Nexen

Tire proizvodi pneumatike za putnička, SUV i laka komercijalna vozila,
koristeći naprednu tehnologiju i dizajn . Nexen Tire je veoma fokusiran na UHP segment pneumatika, koji je zasnovan na upotrbi naprednih tehnologija. Nexen Tire snabdeva OE pneumatike za prvu ugradnju svetskim proizvođačima vozila širom sveta. U 2014 godini, kompanijna Nexen Tire osvojila je dizajnersku nagradu kao jedno od 4 svetski najbolja dizajnerska
rešenja. 

Ponuda NEXEN pneumatika » OVDE.

Trenutno nema komentara

Slični članci

15.
Mar.
2023.
Blog
16.
Nov.
2022.
Blog