Blog
01.06.2020.

CONTINENTAL BLACK CHILI

Osetite tajnu vrhunskog prijanjanja – Continental Black Chili

 

Kada prvi put zgrabite volan nekog super sportskog automobila i u krivini osetite sile od kojih vam prostruji krv u venama i krenu trnci u rukama, shvatili ste tajnu sportske vožnje i značenje vrhunskih pneumatika.

 

»Da li želite da ostvarite svoje automobilističke snove? Black Chili Driving Experience vam nudi jedinstvenu priliku da doživite nezaboravna četiri dana u kojima nećete uživati samo u vožnji sportskih automobila po slikovitim putevima Provanse, već i u tamošnjim prestižnim hotelima i butik restoranima.

Black Chili je Continentalov „tajni začin“. Smeša koja čini da pneumatici ostvare još bolje rezultate i još jače prijanjanje. Kao rezultat brojnih istraživanja, inovacija i dugotrajnog razvoja, njegovim uvođenjem bitno je poboljšana vožnja i sposobnost kočenja letnjih pneumatika visokih performansi (UHP i uUHP), dok je istovremeno smanjen otpor kotrljanja, zbog čega su gume još izdržljivije u svakodnevnom korišćenju.

»Pneumatici SportContact 6, PremiumContact 6, ContiSportContact 5P i ContiSportContact 5P, postavljeni na automobile koje ćete imati priliku da vozite na događaju Black Chili Driving Experience, posebno su dizajnirani za sportske automobile, terenska vozila i vrhunske električne automobile. Luksuzni četvorotočkaši koji su deo ove jedinstvene vožnje - Jaguar I-Pace, Ford Mustang, Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3 i BMW M240i – originalno su opremljeni pneumaticima Continental, što znači da su oni izrađeni u tesnoj saradnji sa proizvođačem automobila.

»Skoro svaki treći novi automobili koji je proizveden u Evropi, već je fabrički opremljen pneumaticima Continental. Kako ova kompanija nije samo proizvođač pneumatika, već približno 75% svog ukupnog svetskog poslovanja obavlja kao dobavljač za automobilske delove, ne iznenađuje da je većina svih novih automobila opremljena i širokom paletom drugih proizvoda koje proizvodi Continental, kao što su: amortizeri, sistemi za kočenje i drugi bezbednosni sistemi (ABS, ESP, AEB itd.), povezivanje i zabavno-medijska rešenja pa čak i male, ali važne stvari kao što su npr. mlaznice za pranje farova.

Kako pobediti i otputovati u Francusku*?

Da bi proslavio svoju vodeću ulogu u automobilskoj industriji i industriji pneumatika, Continental je organizovao nagradni kviz, a srećne dobitnike odvešće na Black Chili Driving Experience. Od sto najboljih takmičara u kvizu, u pojedinačnoj državi koja učestvuje, biće izabran pobednik koji će na događaj moći da povede još jednu osobu po svom izboru.

Za više informacija i učestvovanje u kvizu posetite www.blackchili.rs.

*Događaj će se održati u oktobru ove godine ili u proleće 2021, a organizatori će se pridržavati svih zdravstvenih ograničenja i preporuka.

Dodatna nagrada za sve učesnike u kvizu!

Svi oni koji reše kviz na www.blackchili.rs dobiće posebne pogodnosti koje će moći da unovče prilikom kupovine pneumatika Continental kod odabranih ovlašćenih distributera.

Trenutno nema komentara

Slični članci

15.
Mar.
2023.
Blog
16.
Nov.
2022.
Blog