Blog
27.03.2019.

Francuska sa Continentalom!

Black Chili

Da li se pitate kako se oseti prijanjanje guma ultra visokih performansi? Kada zaista osetite snagu krivine dok vozite super sportski automobil, znajući da guma čvrsto prijanja? To se ne može opisati, to morate osetititi.


Black Chili je jedinstveno iskustvo vožnje, koje odabranim učesnicima nudi priliku da jednom u životu dožive svoj automobilski san. Pobednici nagradne igre dobiće četvorodnevni paket koji će im dati osećaj prestiža, bez premca. Boravak u vrhunskim hotelima i uživanje u uglednim restoranima - uključujući i jednog od najboljih restorana u Kanu, sa pogledom na čuvenu svetsku marinu -  dodje Vam kao šlag na torti.

Proslava vodeće uloge Continental-a u automobilskoj industriji 

Kao rezultat intenzivnih istraživanja, inovacija i razvoja proizvoda, njegovo uvodjenje značajno je poboljšalo performanse vožnje i kočenja letnjih guma ultra visokih  performansi (UHP), dok u isto vreme smanjuje otpor kotrljanja, čineći gume izdržljivijim u svakodnevnoj upotrebi. ContiSportContact 5, ContiSportContact 5P i SportContact 6 gume, montirane na automobile koji su deo Black Chili Driving Experience-a, posebno su pogodne za sportske automobile, SUV-ove i vrhunske elektične automobile. Sva vozila koja su deo putovanja - medju njima su i Porsche Boxster 718, Mercedes C43, AMG, Audi RS3 - originalno su opremljena Continental gumama, što znači da su one proizvedene u bliskoj saradnji sa proizvodjačem automobila. 

Ovih dana gotovo svaki treći novi automobil u Evropi izlazi iz proizvodnje opremljen Continental gumama. Kako Continental nije samo proizvodjač guma, već čini 75% ukupnog globalnog poslovanja kao dobavljač automobilskoj industriji.

Kako se prijaviti za Black Chili?

Continental vodi grupu ljudi iz jadranske regije na Black Chili Driving Experience izmedju 23. i 26. maja 2019 godine. Pobednik može sa sobom povesti još jednu osobu, po svom izboru, sa kojom će osetiti krivine Provanse i iskusiti savršeno prijanjanje.

Da biste učestovali u nagradnoj igri i pronašli dodatne informacije, posetite sajt  www.blackchili.rs .