Blog
01.10.2019.

Flotna prodaja teretnih pneumatika

Baki doo, sa preko 20 godina iskustva u industriji, jeste lider u uvozu i distribuciji teretnih pneumatika na tržištu Srbije. Naša veleprodaja raspolaže širokom lepezom pneumatika kao  i velikim lagerom renomiranih svetskih brendova.

Ovlašćeni smo uvoznici i distributeri teretnih pneumatika Goodyear  i Continental grupacije, WestLake i WellPlus a iz našeg asortimana  posebno bi izdvojili:

Pored navedenih brendova u našem prodajnom asortimanu se nalaze i brendovi ostalih proizvodjača : Michelin, Bridgestone, Firestone, LongMarch, Kama, Athos, Doublestar, Doublecoin, Triangle ...

Podrška našim flotnim kupcima

  • Raspolažemo velikim lagerom teretnih pneumatika tako da u svakom trenutku možemo odgovoriti na sve Vaše upite.

  • Stručna podrška kolega na terenu, kontrola potrošnje i stanja pneumatika kao i savetovanje na profesionalnom nivou dodatno uliva poverenje i sigurnost našim flotnim kupcima.

  • Zahvaljujući adekvatnim ponudama, ogranizovanoj logistici i razgranatoj mreži zadovoljnih kupaca naši pneumatici su Vam dostupni u svakom trenutku na teritoriji cele Srbije.

  • Sve usluge vezane za Vaše pneumatike možete obaviti i u našim servisima, koji se nalaze na 3 lokacije, kao i u partnerskim servisima u gotovo svakom gradu u Srbiji.

Za sve informacije, ponude i savete molimo Vas obratite se našem prodajnom timu:                 

Flotna prodaja pneumatika Baki doo

»Božović Petar 

Kontakt telefon:  063-1142977

E-mail adresa: p.bozovic@bakidoo.com

»Rakonjac Milutin

Kontakt telefon: 062-8862767

E-mail adresa: m.rakonjac@bakidoo.com

»Gavrilović Djordje

Kontakt telefon: 062-8099902

E-mail adresa: dj.gavrilovic@bakidoo.com