Blog
22.03.2022.

RAIN SPORT 5

Savladajte kišu. Novi RainSport 5

Novi RainSport 5 je napravljen za izuzetne performanse na mokroj podlozi, poboljšana kilometraža i superiorna kontrola upravljanja – to je sportsko rešenje za vozila kompaktne, srednje i više klase uključujući SUV vozila.

AKVAPLANING

Budite sigurni čak i tokom kišnih dana tokom leta. Dalje razvijena tehnologija kože ajkule i široki žljebovi u bloku raspršuju vodu iz šare gazećeg sloja, efikasno smanjujući rizik od akvaplaninga. Štaviše, inovativne Akua-Tvist lamele kanališu vodu iz pneumatika, što dovodi do boljeg prianjanja na mokrim i klizavim putevima.

KILOMETRAŽA

Uživajte u dugom putovanju sa novim RainSport 5. Novorazvijena smesa gazećeg sloja garantuje nisko habanje, a čvršća ramena obezbeđuju ravnomerno habanje gazećeg sloja. Optimizovani dizajn gazećeg sloja obezbeđuje ravnomernu raspodelu pritiska preko kontaktne površine, što dovodi do veće kilometraže i izvanrednih performansi buke.

UPRAVLJANJE

Uživajte u svakoj vožnji na novom nivou sportskog karaktera na suvim putevima. Kroz čvršću osnovu, specijalno dizajnirana široka središnja rebra i ojačana spoljna ramena, ova guma zaista pruža vrhunsku stabilnost u krivinama, odličan odziv upravljanja i kontrolu za maksimalno zadovoljstvo u vožnji – po kiši ili po suncu.

 

UNIROYAL. Brend kompanije Continental.