Blog
22.03.2022.

RAIN SPORT 5

Savladajte kišu. Novi RainSport 5

Novi RainSport 5 je napravljen za izuzetne performanse na mokroj podlozi, poboljšana kilometraža i superiorna kontrola upravljanja – to je sportsko rešenje za vozila kompaktne, srednje i više klase uključujući SUV vozila.

AKVAPLANING

Budite sigurni čak i tokom kišnih dana tokom leta. Dalje razvijena tehnologija kože ajkule i široki žljebovi u bloku raspršuju vodu iz šare gazećeg sloja, efikasno smanjujući rizik od akvaplaninga. Štaviše, inovativne Akua-Tvist lamele kanališu vodu iz pneumatika, što dovodi do boljeg prianjanja na mokrim i klizavim putevima.

KILOMETRAŽA

Uživajte u dugom putovanju sa novim RainSport 5. Novorazvijena smesa gazećeg sloja garantuje nisko habanje, a čvršća ramena obezbeđuju ravnomerno habanje gazećeg sloja. Optimizovani dizajn gazećeg sloja obezbeđuje ravnomernu raspodelu pritiska preko kontaktne površine, što dovodi do veće kilometraže i izvanrednih performansi buke.

UPRAVLJANJE

Uživajte u svakoj vožnji na novom nivou sportskog karaktera na suvim putevima. Kroz čvršću osnovu, specijalno dizajnirana široka središnja rebra i ojačana spoljna ramena, ova guma zaista pruža vrhunsku stabilnost u krivinama, odličan odziv upravljanja i kontrolu za maksimalno zadovoljstvo u vožnji – po kiši ili po suncu.

 

UNIROYAL. Brend kompanije Continental.

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Mar.
2022.
Blog
22.
Dec.
2021.
Blog
24.
May.
2021.
Blog
Goodyear savetuje!
20.
Mar.
2021.
Blog
Vozite se pametno, vozite duže. Fulda
15.
Mar.
2021.
Blog
Novo u Autu centru Baki!
05.
Mar.
2021.
Blog
LETNJI MODEL » PREMIUM CONTACT 6