Usluge
09.01.2018.

Hotel za gume

U našem „HOTELU ZA GUME“ stalno boravi više hiljada guma koje čuvamo našim klijentima po svim pravilima skladištenja i čuvanja guma. Naši klijenti time štede vreme i posebno štede na prostoru koji bi im zauzele gume. I najvažnije naši klijenti pravilno čuvaju gume  što je vrlo bitno za njihov duži vek.

Šta je Hotel za gume?

Konstantno imate glavobolju kada dođe vreme za sezonsku zamenu guma? Ne znate gde da smestite komplet guma koje ste demontirali sa automobila? Večiti problem !

Nudimo Vam adekvatno rešenje. Već duži period u našim servisima funkcioniše HOTEL za gume. Obezbedili smo u oba servisa prostor za čuvanje Vaših pneumatika, van sezone u kojoj su predviđeni za upotrebu.Naravno vodimo računa o pravilnom skladištenju tako da su gume u zatvorenom prostoru bez vlage i bez izloženosti spoljnim vremenskim prilIkama ( jak mraz, kiša, sneg ili jako sunce).

Za Vaše pneumatike dobijate skladišni list u kome se nalaze Vaši podaci kao i podaci guma koje su kod nas na čuvanju. Prepoznatljivost obavljamo po broju šasije tako da je mogućnost greške svedena na minimum. Između ostalog u podacima o gumama upisane su i DOT oznake , kao i indeksi nosivosti i brzine tako da svaka guma može da se proveri.

Ostavi komentar

Slični članci

16.
Dec.
2019.
Usluge
Dobro dosli u naš servis! Sta radimo? Kako do nas? Do kada radimo?
12.
Dec.
2019.
Usluge
Od kvaliteta motornog ulja korišćenog u Vašem vozilu zavisi i  stanje motora. U vreme rapidnog razvitka automobilske industrije  moto...
12.
Dec.
2019.
Usluge
U Baki servisnim centrima možete besplatno proveriti stanje akumulatora specijalnim testnim uređajem. Profesionalni aparat meri stepen napunjenosti...