185/55R15 POLARIS 5 82T 185/55R15 POLARIS 5 82T
Barum

185/55R15 POLARIS 5 82T

Šifra artikla: 77541327
Barkod: 4024063000698

 Zimski pneumatik odličnih performansi na mokroj i snežnoj podlozi

  • NSZ
Lager: Proizvod trenutno nije dostupan
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Zanimljiva usmerena šara za zimski pneumatik nimalo nije ugrozila performanse ovih proizvoda. Prianjanje u vlažnim i ledenim uslovima na putu izraženo je sa odličnih 70% po fabričkim merenjima. Ovakve osobine omogućavaju nam veoma živahnu vožnju u svim uslovima. U poređenju sa ostalim proizvođačima ova guma puža sasvim solidan kvalitet koji je praćen cenovnim iznenađenjem jer nije potrebno potrošiti suviše novca da bi kupili kvalitetnu gumu . Jedino što za sada ne možemo komentarisati,  je habanje,  jer je potrebno vreme da bi se stekli parametri za opis ove karakteristike pneumatika.

  • Optimizovano podešavanje za vožnju po snegu  i sigurno kočenje.  Profil je dizajniran za zimske uslove na putevima i zbog dobrih karakteristika izvlačenja snega znači da vozilo ne čini kompromise kada se radi o kočenju na  površinama pokrivenim snegom. 
  • Niska potrošnja znači velike performanse kilometraže.   Sniženje troškova  i povećana  izdržljivost  menjaju  konzervativno mišljenje o ovim pneumaticima.
  • Različita širina krajnjih segmenata na blokovima obezbeđuje lakše izbacivanje snega iz šare i time povećava prianjanje u gazu. 

Polaris 5 je sada novi proizvod  Barum-a, iako niskobudžetni, ovaj kvalitetni pneumatik sigurno će biti jedna od najprodavanijih zimskih guma. Zimska guma Barum Polaris 5 zamenjuje poznate zimske gume Polaris 3.  Barum Polaris 5, kao što je slučaj sa visokokvalitetnim proizvodima Continental-a, nadmašuje kvalitet i performanse ne samo kod zimskih pneumatika prethodne generacije već svih ranijih pneumatika.  Barum Polaris 5  prevazilazi  i iste zimske pneumatike  konkurenata tako da se veoma dobro pozicionira prema kvalitetu. Dobro prianjanje po snegu i kratko rastojanje kočenja predstavljaju prednost zimskih pneumatika Barum i tako se tradicija nastavlja i sa  novim zimskim modelom Barum Polaris 5.

     

Barum

Barum je poznati proizvođač automobilskih pneumatika, ali njegovo poreklo leži u tri različite češke kompanije:  Bata, Mitas i Rubena. Zapravo, iz ovih tri imena je izvedeno ime "Barum". Godine 1966. Barum je kupio novu fabriku u Otrokovicama, razvijajući moderan pogon na površini od 5,3 hektara. U ovom objektu se i dalje proizvode Barum pneumatici. 1967. godine, stara fabrika u Zlinu počela je proizvodnju svojih prvih radijalnih guma, što je u to vrijeme bilo sjajno dostignuće, pre nego što su proizvodni kapaciteti premešteni u Otrokovice. Barum proizvodi pneumatike u najsavremenijim evropskim fabrikama pod okriljem moćne Kontinental grupe.

Pored prednosti finansijske stabilnosti, kao i šire podrške organizacijama, ovo spajanje omogućilo je Barumu pristup najnovijim istraživanjima i razvoju, dizajnu  šara gazećeg sloja pneumatika i proizvodnim tehnologijama. Tokom ovog perioda, Barum je takođe proširio svoj asortiman na pneumatike za teretna vozila i poljoprivredne mašine.

Barum pruža dugotrajne performanse po pristupačnoj ceni. Omogućava visoku kilometražu i dobro uravnotežene vozne karakteristike. Ako se morate osloniti na svoje vozilo, onda je Barum pravi izbor za vas.

Barum je jedan od najuspešnijih proizvođača pneumatika u cenralnoj  Evropi i označava jasno definisanu oznaku marke: Dobri pneumatici. Dobar posao.

Karakteristika Vrednost
Kategorija Putnička/SUV
Težina specifikacija 0.01 kg
Sezona Zimska
Proizvođač Barum
DOT
Širina 185
Visina 55
Prečnik 15
IskorišćenjeE
PrianjanjeC
Buka71
EPREL QRhttps://www.contimediacenter.com/eulabel/en/15413270000
Težina7.042 kg
UvoznikBaki doo

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Putnička/SUV 78014271
Lager 20+ kom
25.450,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Putnička/SUV 78014310
Lager 20+ kom
15.800,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Putnička/SUV 78014319
Lager 14 kom
18.910,00 RSD