255/55R20 ContiWin TS850P SUV 255/55R20 ContiWin TS850P SUV
Continental

255/55R20 ContiWin TS850P SUV

Šifra artikla: 72354323
Barkod: 4019238797398

Razvijen za srednja, luksuzna i SUV vozila.

  • NSZ
Lager: Proizvod trenutno nije dostupan
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

> Unapređena trakcija na snegu koju daje S-GRIP izgled šare sa većim brojem blokova i nareznica u uzdužnom pravcu.
Unapređena trakcija na snegu zahteva unapređeno prijanjanje na sneg. Novi WinterContact™ TS 850 P je opremljen velikim brojem blokova i nareznica u uzdužnom pravcu, što kreira veliki broj ivica prijanjanja i maksimalno prikupljanje snega u žlebove i nareznice za unapređeno prijanjanje na sneg. Rezultat je unapređena trakcija i kraća zaustavna rastojanja na snegu.

> Unapređeno upravljanje na snegu na osnovu PrecisionPlus-a, novi koncept narezivanja.
Unutrašnje rame zimskog pneumatika snažno utiče na bezbednost i uživanje u vožnji na snegom prekrivenim putevima. NoviWinterContact™ TS 850 P dolazi sa većim brojem uglova i manjim razmakom nareznica sa ciljem da se poveća broj ivica prijanjanja u bočnom pravcu. Nareznice mogu da prime više snega i pretvore ih u prijanjanje, što proizvodi unapređenu preciznost upravljanja.

> Bolje performanse upravljanja zahvaljujući PowerSipes-u, povećanoj krutosti šare i novim konceptom bočne strane.
Karakteristike upravljanja na suvom su pod jakim uticajem krutosti gazećeg sloja. PowerSipes u blokovima gazećeg sloja na spoljašnjosti pneumatika su dizajnirane da povećaju krutost blokova. Ovo omogućava da komande upravljanja budu još preciznije pri skretanju. U isto vreme, nareznice i blokovi u unutrašnjosti i centru gazećeg sloja pomažu jedni drugima da se generiše dopunski poboljšano prijanjanje. Korišćenje kraćih bočnih strana pomaže brzo stvaranje bočnih sila.

> Skraćena zaustavna rastojanja kroz ActiveBand, kružna struktura sa unutrašnjimzaključavanjem.
Centar gazećeg sloja karakteriše neprekidna struktura obruča koja se završava u kontaktnoj površini sa tlom. Zahvaljujući efektu unutrašnjeg zaključavanja, blokovi gazećeg sloja su zaštićeni od prevrtanja koje nastaje od jakih sila prilikom kočenja. U zavisnosti da li vreme na putu suvo ili mokro, zaustavna rastojanja su značajno skraćena.

Continental

Osnovan u Hanoveru u Nemačkoj, 1871. godine, Continental je jedan od vodećih svetskih dobavljača automobilske industrije. Sa više od 178.000 vrhunski-obučeno zaposlenih u preko 269 lokacija u 46 različitih zemalja, značajno i održivo voze progres automobilske industrije napred.

Projektovan u Nemačkoj, Continental proizvodi premijum pneumatike sa optimalnim performansama kočenja i bezbednošću. Od svog osnivanja Continental radi samo sa jednim ciljem: Stavljanje bezbednosti u pogon na ulicama bez kompromisa uz udobnost i zadovoljstvo u vožnji. Od prvog gazećeg sloja sa šarom u svetu do vizionarskog eContact-a i inovacija u bezbednosti u automobilskoj industriji  – više od 140 godina, stalno se razvija stručnost u mobilnosti, transportu i procesima.

Centar projektantskog iskustva se nalazi u Hanoveru, u Nemačkoj. Istraživački objekat sa ogromnom i međunarodno priznatom stazom za testiranje - Contidrom, okuplja stručnost od preko 1000 vrednih naučnika, inženjera i dizajnera iz Evrope i SAD. I svaki novi test sledi jednostavno pravilo: učiniti vozača bezbednijim. Sve to, naravno, po najvišim nemačkim standardima – i to preko 140 godina. Dok čitate ovo, preko 200.000 izuzetno obučenih zaposlenih u  53 zemlje rade za ovaj cilj.

Karakteristika Vrednost
Kategorija Putnička/SUV
Sezona Zimska
Proizvođač Continental
DOT
Širina 255
Visina 55
Prečnik 20
IskorišćenjeC
PrianjanjeB
Buka73
EPREL QRhttps://www.contimediacenter.com/eulabel/en/03543230000
UvoznikBaki doo

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Putnička/SUV 78014271
Lager 20+ kom
25.450,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Putnička/SUV 78014310
Lager 20+ kom
15.800,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Putnička/SUV 78014319
Lager 14 kom
18.910,00 RSD